Javni poziv fizičkim i pravnim licima, vlasnicima poslovnih prostora i hala koje žele izdavati ili prodati

Na jedanaestoj sjednici Privrednog savjeta Grada Zenice, održanoj 27. marta 2018. godine, jedan od zaključaka bio je raspisivanje javnog poziva fizičkim i pravnim licima, vlasnicima hala i poslovnih prostora radi uvrštavanja u katalog dostupnih hala i poslovnih prostora te eventualne prodaje ili izdavanja. Do ovog zaključka se došlo na osnovu iskazanih potreba od strane investitora koji svakodnevno kontaktiraju Grad Zenicu i Agenciju ZEDA te izražavaju potrebu za iznajmljivanjem ili kupovinom hala i poslovnih prostora.

Ovim putem, u cilju podrške razvoju poduzetništva u gradu Zenici, Zenička razvojna agencija ZEDA provodi istraživanje o raspoloživim poslovnim prostorima u gradu Zenici. Kako već imamo informacije vezane za prostore koji su u vlasništvu Grada, upitnik se bazira na privatne poslovne prostore za različite privredne djelatnosti.

Cilj upitnika je prikupiti informacije vezane za gore navedene prostore, kako bismo imali jasan uvid u trenutno brojno stanje raspoloživih prostora, kao i informacije vezane za iste (površina, namjena itd.), za slučaj potrebe ponude poslovnih kapaciteta domaćim ili stranim investitorima.

Ukoliko želite da imamo podatke o Vašem poslovnom prostoru koji biste bili spremni dati pod zakup, molimo ispunite kratku formu klikom OVDJE. Kako bismo imali što bolji uvid u izgled i namjenu prostora, molimo da uz upitnik dostavite i nekoliko fotografija Vašeg prostora.

Upitnik i fotografije dostavljajte na: [email protected]; kontakt osoba je Velida Abazović; 032 445-833/Agencija ZEDA.