Nagradna igra - osvoji nagradu uz pomoć prijatelja iz Zenice koji živi u dijaspori

Zenička razvojna agencija ZEDA organizuje nagradnu igru kojom će povezati prijatelje iz Zenice i dijaspore.

Učestvovati mogu svi koji žele osvojiti majicu, a koji imaju prijatelja iz Zenice koji živi u dijaspori. Prijatelj iz dijaspore će pomoći prijatelju iz Zenice koji želi osvojiti nagradu da osvoji novu majicu robijaša zenica tako što će:

1.      Onaj ko želi majicu na Facebook stranici Agencije ZEDA (isključivo na ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ ) taggovati (označiti) prijatelja iz Zenice koji živi u inostranstvu koji će mu pomoći u osvajanju nagrade

2.      Učesnik nagradne igre mora lajkati i šerovati nagradnu igru na svom profilu i staviti na public

3.      Prijatelj iz Zenice koji živi u inostranstvu će popuniti formular http://bit.ly/DijasporaFL

u koji će unijeti svoje podatke (tačnost podataka će biti provjerena) i na taj način automatski omogućiti prijatelju iz Zenice da direktno učestvuje u nagradnoj igri

Nagradna igra traje do petka, 16. augusta 2019. godine kada će u 12:00 biti proglašen sretni dobitnik.

Zaigrajmo zajedno!

Napomena:

Ova aktivnost se realizuje u cilju provođenja aktivnosti projekta “Dijaspora za razvoj” (D4D) u kojem je Grad Zenica jedan od partnera.

ZEDA će prijatelja iz inostranstva pozvati na zabavu koju će organizovati krajem godine, a namijenjena je onima koji su porijeklom iz Zenice, a žive u inostranstvu.

Događaj će povezati sve one koji su svoje nove domove pronašli širom svijeta, a koji ipak dolaze u matičnu zemlju i rodni grad.

Događaj ima za cilj da međusobno umreži sve one koji su iz Zenice otišli u inostranstvo, da poveže Zeničane koji žive u Zenici sa onima koji su se odselili i da istraži šta je to što je potrebno da se unaprijedi u rodnom im gradu.

Sve usluge, ponudu i ono što žele, a nemaju, moći će istaći i navesti kao nešto što smatraju da može/treba/mora bolje.

 

Unaprijedimo grad zajedno!