Ažuriranje podataka u Registar poljoprivrednih gazdinstava (RPG) i Registar klijenata (RK) - poziv

 

Obavještavamo poljoprivredne proizvođače, fizička i pravna lica sa područja grada Zenice koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava (RPG) i Registar klijenata (RK) da je Pravilnikom o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava i registar klijenata (˝Službene novine Federacije BiH˝, broj 42/08) propisano da su sva poljoprivredna gazdinstva obavezna do 31.03.2018. godine izvršiti ažuriranje podataka, odnosno prijavu biljne i stočarske proizvodnje na svom poljoprivrednom gazdinstvu.

Upis u Registar poljoprivrednih gazdinstava (RPG) i Registar klijenata (RK), kao i ažuriranje, odnosno prijava promjena podataka u Registru poljoprivrednih gazdinstava i registru klijenata je preduslov za ostvarivanje prava na podsticaje u oblasti poljoprivrede na federalnom, kantonalnom i gradskom nivou.

Obrasci zahtjeva za upis u RPG i RK i prijavu promjena na poljoprivrednom gazdinstvu mogu se preuzeti u kancelarijama broj 313 i 318 Službe za privredu i finansije svaki radni dan od 7:30-16:00 časova.

 

Služba za privredu i finansije