Dobro došli na oficijelnu stranicu Grada Zenica

Vijesti

Naslovna slika

Zenica ponosno uz svoje mlade talente: Samed Dželo i Dino Suljić dobili podršku Grada i Gradonačelnika

Gradonačelnik Fuad Kasumović srdačno je primio Sameda Dželu i Dinu Suljića, dva mlada talenta iz Zenice koji se takmiče u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Ova susretljivost gradskih institucija jasno pokazuje posvećenost podršci lokalnim talentima i promociji grada.

Gradonačelnik je istakao značaj podrške mladim talentima te je naglasio ponos što imaju priliku da predstavljaju Zenicu. "Ova dva mlada umjetnika su sjajni ambasadori našeg grada. Gradonačelnik i Grad Zenica su posvećeni podržavanju svih segmenata društva i pružanju podrške mladim talentima u njihovim naporima. Njihov uspjeh u takmičenju 'Zvezde Granda' predstavlja izuzetnu priliku za promociju Zenice na širem području", istakao je gradonačelnik Kasumović.

Samed Dželo i Dino Suljić su izrazili zahvalnost Gradu Zenica i gradonačelniku na podršci koju su dobili. "Veliko mi je zadovoljstvo što gradonačelnik prepoznaje naš rad i pruža nam podršku. Nadamo se da ćemo opravdati povjerenje i dostojno predstaviti Zenicu", naglasio je Samed Dželo.

Ovo nije prvi put da Grad Zenica podržava svoje talente, a Samed Dželo i Dino Suljić su sjajan primjer mladih koji svojim uspjehom inspirišu i motivišu druge. Grad Zenica ostaje čvrsto uz njih u njihovim nastojanjima.