Gradonačelnik Fuad Kasumović primio predsjednike i članove savjeta mjesnih zajednica

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović upriličio je prijem za predsjednike i članove savjeta mjesnih zajednica sa područja grada Zenice.

Tokom prijema, gradonačelnik Kasumović istakao je projekte Gradske uprave koji se odnose na poboljšanje i unaprjeđenje uslova života u mjesnim zajednicama, među kojima je svakako projekat modernizacije i proširenja javne rasvjete čijom će implementacijom sve ulice i putevi dobiti najmoderniju LED rasvjetu.

"Pokrenuli smo mnoge promjene, a što se odnosi i na mjesne zajednice. Moja je želja da do kraja mandata sve mjesne zajednice spojimo s asfaltom. Smatram da svi građani ovog grada trebaju imati jednake uslove za život. Prvi puta smo u budžet Grada Zenica uvrstili sredstva za naknadu za rad predsjednika mjesnih zajednica. Gradska uprava sa mnom na čelu stabilizovala je budžet i želim da imate svojevrsnu nagradu za vaše zalaganje", naglasio je Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.

Predsjednicima i članovima savjeta mjesnih zajednica uručeni su i prigodni pokloni, a druženje s gradonačelnikom Kasumovićem nastavljeno je uz zakusku.