Nagradna igra - osvoji nagradu uz pomoć prijatelja iz Zenice koji živi u dijaspori

Potpisivanjem Memoranduma o saradnji Teniskog saveza BiH, Uprave grada Zenice i Gradske arene, 25. juna je ozvaničeno domaćinstvo Arene Husejin Smajlović i grada Zenice za Davis Cup susret teniskih reprezentacija BiH i Češke Republike, koji je na rasporedu 14. i 15. 09. 2019. godine.

Ovim povodom, Zenička razvojna agencija ZEDA organizuje nagradnu igru kojom će povezati prijatelje iz Zenice i dijaspore.

Učestvovati mogu svi koji žele osvojiti kartu za događaj, a koji imaju prijatelja IZ ZENICE koji živi u dijaspori. Prijatelj iz dijaspore će pomoći prijatelju iz Zenice koji želi osvojiti nagradu da osvoji kartu tako što će:

1.      Onaj ko želi kartu na Facebook stranici Agencije ZEDA (isključivo na ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ ) TAGGOVATI (označiti) prijatelja iz Zenice koji živi u inostranstvu koji će mu pomoći u osvajanju nagrade

2.      Učesnik nagrade igre mora lajkati i šerovati nagradnu igru na svom profilu i staviti na PUBLIC

3.      Prijatelj iz Zenice koji živi u inostranstvu će popuniti formular http://bit.ly/DijasporaFL

u koji će unijeti svoje podatke (tačnost podataka će biti provjerena) i na taj način automatski omogućiti prijatelju iz Zenice da direktno učestvuje u nagradnoj igri

 

Nagradna igra traje do petka, 13. septembra 2019. godine kada će učesnici moći preuzeti karte. Oni koji su već učestvovali u nagradnim igrama koje su realizovane u okviru ovog projekta mogu učestvovati i ovaj put ali moraju označiti druge prijatelje iz dijaspore -ZENIČANE/ZENIČANKE koji već nisu popunili obrazac (jedna osoba može samo jednom popuniti prijavni obrazac)

Zaigrajmo zajedno!

 

 

NAPOMENA:

Ova aktivnost se realizuje u cilju provođenja aktivnosti projekta  “Dijaspora za razvoj” (D4D) u kojem je Grad Zenica jedan od partnera.

ZEDA će prijatelja iz inostranstva pozvati na zabavu koju će organizovati krajem godine, a namijenjena je onima koji su porijeklom iz Zenice, a žive u inostranstvu.

Događaj će povezati sve one koji su svoje nove domove pronašli širom svijeta, a koji ipak dolaze u matičnu zemlju i rodni grad.

Događaj ima za cilj da međusobno umreži sve one koji su iz Zenice otišli u inostranstvo, da poveže Zeničane koji žive u Zenici sa onima koji su se odselili i da istraži šta je to što je potrebno da se unaprijedi u rodnom im gradu.

Unaprijedimo grad zajedno!