U Zenici otvoreni "Metalurg city centar" i Hotel "Dubrovnik "


„Metalurg city centar“i Hotel "Dubrovnik" otvoreni su sinoć u Zenici , na svečanosti kojoj je  prisustvovao veliki broj zvanica .Prigodne govore ovom prilikom održali su Nevenko Herceg, federalni ministra turizma i načelnik zeničke općine Husejin Smajlović te simboličnim presijecanjem vrpce proglasili su objekat otvorenim.
U zajedničkoj investiciji firme „Dubrovnik“ d.o.o. Zenica i NBI Ćurić Žepče resataurirali su stari  hotel "Metalurg" te nanovo izgradili i savremeno opremili poslovno- hotelski centar ukupne površine 13 000 kvadratnih metara.
Poslovni prostor „Metalurg city centar“ smješten je na 3 zavisne etaže.Sastoji se od desetospratnog nebodera, paviljona i aneksa sa 80 poslovnih prostora  koji su predviđeni za prodaju ili zakup.Svi prostori posjeduju vlastiti sistem grijanja, ventilacije i klimatizacije sa internim brojilima  utroška struje.
Hotel "Dubrovnik "spada u kategoriju hotela sa 4 zvjezdice.Ima 32  smještajne jedinice, jednokrevetne, dvokrevetne sobe i dva apartmana.Opremljene su sistemom inteligentnih soba, kablovskom televizijom, LCD TV-eom  I W-lan internetom.