Omladinska banka objavila poziv za nove članove i članice Odbora

Omladinska banka Zenica pruža priliku mladima od 17 do 35 godina da kreiraju  društveno korisne projekte na području Grada Zenice u vrijednosti od 500 do 1.500 KM te podršku za pokretanje vlastitog mikrobiznisa u vrijednosti od 2.000 KM.

Kroz realizaciju projekata mladi imaju priliku da kroz konkretan rad doprinose unapređenju lokalne zajednice te stiču liderske i praktične vještine gdje svaki korak naprijed gradi njihovo samopouzdanje.

Omladinska banka Zenica je počela sa radom u januaru 2020. godine i broji deset članova odbora kojeg čine mladi od 17 do 35 godina.

Odbor je zadužen za selekciju, mentorisanje i odobravanje projekata što ovaj program čini jedinstvenim u odnosu na druge jer sve finalne odluke donose upravo mladi.

Omladinska banka Zenica kreira uspješne i pozitivne priče na području Grada Zenice gdje je podržano i realizovano više od 40 projekata te pokrenuto čak 10 mikrobiznisa.

Sve informacije o projektima i mikrobiznisima su dostupne na platformi lonac.pro

U okviru programa Omladinske banke objavljen je poziv za nove članove i članice Odbora.

Više detalja pogledajte na sljedećem linku: https://lonac.pro/bs/omladinska-banka-prijavi-se-za-clanstvo-u-odboru-omladinske-banke-i-unaprijedi-svoju-zajednicu?fbclid=IwAR3bOCvFvBiEtp8Tux9v5kFiFUAAsL1sc1GcoSWr8CTQT4EEaQk_t1O42p4